Nieuwe droom

21 september 2018

Het was stil

Het is een tijdje stil geweest omtrent Rose’s Heart, dit kwam door een minder leuke gebeurtenis. Op 1 maart heb ik een ski ongeluk gehad met als gevolg dat ik een tijd aan de bank was gekluisterd.

Mijn zware hersenschudding, whiplash, gekneusde wervels en verschoven bekken hadden rust nodig. Geen televisie, geen boek lezen, zeker geen activiteiten maar plat op de bank liggen en bijna niets kunnen. Het werd een tijd van zelfreflectie en de radartjes begonnen te werken. Ik stelde mijzelf de vraag: is hetgeen wat ik nu doe ook hetgeen waar ik echt gelukkig van word en leef ìk mijn eigen droomleven?

Nieuwe droom

Beetje bij beetje, ook afhankelijk van het meewerken van mijn gekneusde brein, kwam ik tot de conclusie dat ik een nieuwe droom heb; een eigen B&B. In een concept waarin alles samen komt waar ik zo van houd en waar ik zoveel energie van krijg. Mijn dienstverlenende skills in de vorm van gastvrouwschap, mijn liefde voor mooie dingen, mijn doorzettingsvermogen, mijn nieuwsgierigheid naar mensen, mijn empathie, mijn intens willen genieten van het leven en dit alles op een magische plek waar ik ook mijn Love Life Retreats kan geven.

Waar staat B&B Rose’s Heart voor?

B&B Rose’s Heart, gemaakt uit liefde én betovering, staat voor een stijlvolle en luxe B&B op een magische plek waar je kunt ontspannen én kunt dromen. Een plek die zowel zomers als ‘s winters mensen inspireert in een omgeving rijk aan bergen en natuur met een meer op een steenworp afstand. Waar heerlijke maaltijden met een goed glas wijn geserveerd worden en waar er gedurende speciale weken Love Life retreats georganiseerd worden.

Magische plek

Deze magische plek is in Oostenrijk. Het land waar mijn ouders mij, al sinds ik een klein meisje was, mee naar toe namen en waar ik zoveel mooie herinneringen heb liggen. Vanaf mijn 19e werd ik opnieuw verliefd op de bergen, deze keer in al hun glorie bedekt onder een dik pak sneeuw met magische kristallen. Sindsdien heb ik het geluk gehad om het land waar ik mijn hart aan heb verpand vele malen te mogen bezoeken. Voor mij is er daarom geen andere plek denkbaar voor het vestigen van mijn B&B Rose’s Heart.

En magisch zal het zijn! De definitie van magie is de kunst van het toveren. Nu kan ik uiteraard niet toveren. Ik kan echter wel een plek creëren waar mensen magie ervaren in de vorm van schoonheid, liefde en aandacht, een plek waar je onder de sterren je wensen kunt uitspreken, waar het licht altijd schijnt en waar dromen gecreëerd worden.

Ik laat je de komende tijd graag zien hoe ik mijn B&B Rose’s Heart ga realiseren!

Liefs, Caroline