Een stijlvolle
lodge op een droomplek.

Waar je geïnspireerd raakt zodat nieuwe dromen en onvergetelijke herinneringen gecreëerd worden. Én waar gedurende speciale weken Pilates, coaching en reiki retreats worden gegeven.

Ben jij toe aan iets bijzonders? Dan is Lodge Rose’s Heart het antwoord. Hier begin je jouw dag in de meest inspirerende omgeving; de bergen. Je loopt de deur uit en er ligt een scala aan mogelijkheden. Een kopje koffie in de prachtige tuin, ontspannen in één van de Therme, skiën, snowboarden, wandelen, mountainbiken, golfen, Pilates en zwemmen in een sprookjesachtig meer.

Wil je ‘s avonds een keer niet koken? Dan zijn er heerlijke restaurants waar je de innerlijke mens kunt versterken. Kortom laat je inspireren door Lodge Rose’s Heart en de omgeving van Bad Kleinkirchheim! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Liebe Grüße, Caroline

Ontdek onze luxueuze lodge

Na een dag vol avonturen kom je thuis in een sfeervol en luxueus appartement of loft waar je na kunt praten over de belevenissen van de dag. Neem een heerlijke douche en bedenk wat je ’s avonds wilt gaan doen. Bereidt een heerlijke maaltijd in de vol uitgeruste keuken of geniet van de gezellige bars en vele restaurants in Bad Kleinkirchheim.

Ga mee op retreat

Find your balance

Holiday

Ben jij toe aan iets bijzonders? Dan is Lodge Rose’s Heart het antwoord. Hier begin je jouw dag in de meest inspirerende omgeving; de bergen. Je loopt de deur uit en er ligt een scala aan mogelijkheden. Een kopje koffie in de prachtige tuin, ontspannen in één van de Therme, skiën, snowboarden, wandelen, mountainbiken, golfen, Pilates en zwemmen in een sprookjesachtig meer. Wil je ‘s avonds een keer niet koken? Dan zijn er heerlijke restaurants waar je de innerlijke mens kunt versterken. Kortom laat je inspireren door Lodge Rose’s Heart en de omgeving van Bad Kleinkirchheim!

Retreats

Love Life Retreats zetten jou centraal en zorgen ervoor dat hart, lichaam en geest in balans komen met als doel weer helemaal tot jezelf te komen, nieuwe energie op te doen, nieuwe inzichten te verkrijgen en jouw unieke kracht te (her)ontdekken.

Reiki & Pilates

Reiki is een behandelwijze om op een liefdevolle manier zowel lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te helen.

Pilates is een methode van speciale lichaamsoefeningen die spiergroepen versterken zonder dat de spieren en gewrichten overmatig worden belast. Pilates bevordert de gezondheid van lichaam en geest.

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam

This post is also available in: Duits Engels